19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağ'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Tekirdağ'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Tatlısu, burada yaptığı konuşmada, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin gençlere emanet olduğunu belirterek, "Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, gençlerin en başta gelen sorumluluğudur" dedi.

Reklam
Reklam

Törende, Vali Ali Yerlikaya'ya, öğrencilerin Türk bayrağı ve çiçek sunmasının ardından, sporcular tarafından karate, dağcılık ve paramotor gösterileri sunuldu.

Törene, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Tekirdağ Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Yavuz Karaduman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: