19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya'da törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Antalya'da törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra öğrenci ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'ndan Karaalioğlu Parkı'na kadar "Gençlikle El Ele Sağlıklı Günlere" yürüyüşü gerçekleştirdi.

Karaalioğlu Parkı'ndaki törene Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Burada öğrenciler şiirler okudu, halkoyunları gösterileri yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Lokomotif Engelliler Ritim Grubu'nun gösterisi de büyük ilgi gördü.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: