19 Mayıs Kutlamaları

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindekilerin 19 Mayıs'ta istiklal mücadelesinin meşalesini tutuşturduklarını belirtti.

Samsun'da başlayan bağımsızlık yürüyüşünün ülkenin her ferdinin gayretiyle hedefine ulaştığını ifade eden Özmen, şunları kaydetti:

"19 Mayıs, milletimizin bağımsızlık mücadelesini başlattığı bir gündür. Nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluş temelleri atılmıştır. Bugünün Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, istiklal ruhuyla yetişmiş gençlerimiz için birer güvence olmuştur. Bizlerde AK Parti olarak, bu bağımsızlık ve huzur dolu ortamın daha ileri boyutlarda olması için gece gündüz var gücümüzle çalışıyor. Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu güzel ülkemizi ilelebet muhafaza edilmesini temel prensip ediniyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Kaya / Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: