19 Mayıs’ta Fener Alayı Ve Kayahan Konseri Düzenleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nda Konyaaltı BeachPark varyant girişinden Cumhuriyet...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nda Konyaaltı BeachPark varyant girişinden Cumhuriyet Meydanı’na kadar Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı’nda ise Kayahan’ın vereceği konser ile 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşku içinde kutlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’nı coşku içinde kutlamak üzere bir dizi etkinlik hazırladı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 17.30’da Kaleiçi Yat Limanı’nda temsili Bandırma Vapuru’nun karşılanacağı ‘Her Yer Samsun, Hepimiz Mustafa Kemaliz’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı yürüyüşü ise saat 19.30’da Konyaaltı BeachPark Varyant girişinden başlayacak. Konyaaltı Caddesi’nden devam ederek Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak yürüyüşte, fener alayı gerçekleştirilecek. Saat 20.30’da ise ünlü sanatçı Kayahan Antalyalılara unutulmaz bir konser verecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 19 Mayıs kutlamalarına tüm Antalyalıları davet ederek, “19 Mayıs’ı tüm halkımızla birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz