'19 yaşımdan beri ölümle yaşıyorum'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu yaz geçirdiği kazayı ilk kez anlattı

Yok Böyle Dans'ta "Ne alaka" dediğimiz herkes reklam yıldızı oldu. Survivor şampiyonu Merve dizide oynuyor, Evren program sunuyor, Mevlüt otel açtı. "Acun'la çalışan paraya para demiyor" gibi bir durum var.

İşini bilen bir teknik direktörüm ve iyi futbolcular seçiyorum. Şampiyon oluyoruz, oyuncular iyi paralara transfer oluyor. Seçtiğim kişi gündemde olmasa bile mutlaka kapasitelidir. Hak etmeyeni çağırmam. İnsan sarrafıyım ve hangi ünlüden ne çıkar, anlıyorum.

[

ACUN ILICALI (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/iste-acunun-home-offisi/6885/194757)

Şu ölüm olayı hayatınızda gerçekten ilginç bir noktada.
Bu Türkiye'de bir tek benim başıma geldi. Bu yaz bir tekne kazası geçirdim. Basında az yazıldı, şimdi ilk defa anlatıyorum. 60 mil hızla giderken takla attık. Tekne paramparça oldu. 8 metre dipteyim ve nefes alamıyorum. "Bu sefer yüzde 100 öldüm" dedim. En az üç nefes su çektim. Etrafın kararmasını bekliyorum artık. "Acun öldü" haberleri, millet ne diyecek gibi bin tane şey geçti aklımdan. Allah beni sürekli ölümün civarında gezdiriyor. Bu kazadan da kıl payı kurtuldum. Defne benim programımdayken pat diye gitti. 19 yaşımdan beri ölümle yaşıyorum.
Habertürk

**[****MAGAZİN 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN**](http://www.facebook.com/home.php#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)****