1955 Batman Belediyespor Gece Mesaisinde

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel önceki akşam 19 Mayıs semt sahasında 1955 Batman Belediyespor Kulüp...

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel önceki akşam 19 Mayıs semt sahasında 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel ile birlikte futbolcuları ziyaret etti.

Lige hazırlanan 1955 Batman Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Akboğa ve futbolcuları ziyaret eden Başkanvekili Temel, amatör ruh ve profesyonel bir ekiple yola çıktıklarını, sportif alanlarda her zaman Batman gençliğine destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Gece çalışmalarını sürdüren futbolcular ise yaklaşık 1 aydır çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Futbolcular, "Batman belediyesini en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Başta Belediye Başkanı Serhat Temel ve yardımcısı Gülüstan Akel olmak üzere tüm kulüp yöneticilerine bize sundukları destekten dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: