1.manavgat Fotoğraf Günleri 26 Nisan'da Gerçekleştirilecek

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manavgatlı Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen’in...

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Manavgatlı Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen’in organizasyonu ile düzenlenen 1. Manavgat Fotoğraf Günleri, 26-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Samsun ve Bursa gibi Türkiye’nin değişik illerinden, fotoğraf ustalarının ilçeye gelerek fotoğraf çekim çalışmaları yapacakları belirtilirken,fotoğrafların görsel tanıtım etkinliklerinde kullanılmak üzere Manavgat Belediyesi’ne verileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ın tanıtımının yapılması amacıyla böyle bir fotoğraf etkinliği düzenlediklerini belirterek, bu yıl ilki yapılacak olan Fotoğraf Günleri’nin geleneksel hale getirileceğini söyledi. Başkan Sözen, “1. Manavgat Fotoğraf Günleri’ne fotoğraf sanatına gönül vermiş herkesi katılmaya davet ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz