1.ulusal Mizahi Nesne Yarışması İçin Son Katılımı 5 Mayıs

Konak Belediyesi hayata neşeli tarafından bakanlar, mizahı nesneyle buluşturanlar için düzenlediği ‘Mizahi nesne yarışması’nın son...

Konak Belediyesi hayata neşeli tarafından bakanlar, mizahı nesneyle buluşturanlar için düzenlediği ‘Mizahi nesne yarışması’nın son katılım tarihini yoğun istek üzerine 5 Mayıs 2013’e kadar uzatıldı.

18 yaş altı kişilere de açık olan yarışmaya hediyelik eşya, biblo, takı, oyuncak, şaka aracı, her tür aksesuar (Tesisat, inşaat, dekorasyon), küçük aletler (Ev, büro, mutfak), kırtasiye, tüketim malzemesi gibi her türlü mizahi nesne ile katılım yapılabilecek. Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, mansiyon ve özendirme ödülü alan kişilere de biner liralık ödül verilecek.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılacak olanlar başvuru formu ve yarışma şartnamesini İzmir Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nin www.izmirneselimuze.com adresinden edinebilirler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: