2-8 Haziran haftalık burç yorumları

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: İlişkilerde ruhsal ve tensel çekim bir hayli güçlü. Birlikte özel paylaşımlarda bulunabilir, sözlerinizle, tavırlarınızla birbirinize ne kadar önem verdiğinizi hissettirebilirsiniz. Bekar Koçlar için bu hafta yeni biriyle tanışmak mümkün olacak. İletişim veya bir yolculukta karşılaşacağınız bir kişi dikkatinizi çekebilir. Fanteziler bir hayli güçlü. Ancak güven de çok önemli. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Güneş-İkizler burcunda, ancak 7-17 Haziran arasında Merkür geri harekette olduğu için, konuştuğumuz insanlara, söylenenlere dikkat edelim. Müzik ve sanatsal konularda 4 Haziran tarihi olumlu gözükmektedir.

Reklam
Reklam

**PARA

**

2-8 Haziran haftası: Maddi açıdan bu hafta ufak tefek paralar elinize geçebilir. Sanatla uğraşanlar, mistik faaliyetler, ev, emlak, güzelleştirme alanında çalışanlar, insanlarla birebir iletişimde bulunanlar, haberleşme sektöründe çalışanlar için de maddi açıdan fırsatlar getirici bir hafta diyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı, aldığımızı verdiğimizi de bilelim lütfen.


BOĞA

**AŞK ve İLİŞKİLER

**

2-8 Haziran haftası: Venüs burcunuz üzerinde ve siz bir hayli çekici kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. 4 Haziran gecesi gayet olumlu. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Geçmiş meseleleri bir daha gözden geçireceğiz.

**İŞ VE KARİYER

**

2-8 Haziran haftası: Venüs'ün desteğiyle imajınız gayet güçlü. Hedefinize uygun şekilde ilerleyebilirsiniz. Sanat, mistik konular, yazı ve edebiyat, güzel yiyecekler, elit ortamlarda bulunarak insanlar gayet güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Ilımlı ve kendinize güvenli duruşunuzla isteklerinizi kabul ettirebilecek güce sahipsiniz.

Reklam
Reklam

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal konularda hesabınızı iyi yapınız. Şansınız iş ve aşk konusunda bu hafta gayet güçlü. Fakat mali anlamda yanlış kararlar vermemek için aceleci davranmayınız. Mal satın alırken özellikle teknolojik aletlerde garanti belgesi almayı unutmayınız. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı bilmemiz lazım.


İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

Reklam
Reklam

PARA

2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.


YENGEÇ

**AŞK ve İLİŞKİLER

**

2-8 Haziran haftası: Bu haftayı sevdiğimiz dostlarımızla bir araya gelerek, güzel ortamlarda bulunarak değerlendirebiliriz. Huzur, ılımlı yöndeki paylaşımlar bizi rahatlatıcı olacaktır. Genelde çok kalabalık, gürültülü yerleri tercih etmeyiz. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde burcunuzda geri hareketine başlıyor. Sorunları bazen halledilir diyerek geçiştiririz bazen de birçok mesele aklımıza takılır, bir türlü işin içinden çıkamayız. Bir daha dönüp olan bitene bakalım.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta kişisel anlamda ilgimizi çeken konulara ağırlık verebiliriz. Olumlu paylaşımlarda bulunmak, rahatlamak, kendimizi güvende hissetmekten hoşlanırız. İş sorunlarımız varsa, bunu bazı arkadaşlarımızla bir araya gelerek konuşabiliriz. Eğer iş arıyorsak şöyle bir piyasayı araştırırız. İş görüşmelerinde tam olarak kendimizi ifade etmemiz, öne sürmemiz kolay olmasa da, Venüs-Boğa burcunda insanları etkilememizde yardımcı olur. 6 Haziran tarihinde iş meseleleri bizi biraz rahatsız eder. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Görüşmelerde hemen karar vermeyelim. Garantiyi önemseyelim.

Reklam
Reklam

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda biraz dikkat etmekte yarar var. Hesap dışı ödemeler, gelir-gider dengesizliğine sıkılırız. Ancak sosyal yaşamdaki güzel paylaşımlarla kendimizi mutlu edebileceğimiz enerjilerimiz var. Bunlar biraz olsun kafamızı dağıtmamızı yardımcı olacaktır.


ASLAN

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu, Güneş-İkizler burcunda, gezip görmek, konuşmak, bağlantı kurmak, fikirlerimizi paylaşmak, kısa geziler, yaz tatili için planlamalarda bulunmak isteyebiliriz. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ertelemeler olabilir.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Haftanın başında iş hayatımızda paylaşımların, güven unsurunun ve işteki huzurun önemi büyük. Maddi ve manevi anlamda kendimizi rahat hissetmekten yanayız. Sanat, sağlık, mistik konularla yakından ilgileniriz. İşin stresini üzerimizden atabileceğimiz aktivitelerde bulunuruz. Bilgilenmeyi önemseriz. Çeşitli seminerlere katılırız, kurs görürüz. İnsan ilişkilerine, iletişime dayalı alanlarda çalışanlar için de olumlu enerjiler mevcut. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İletişimde yavaşlama, içsel gözlem, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde hassas olacağız.

Reklam
Reklam

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda mesleği sanat, mistik, yazı, edebiyat, danışmanlık, yaşam koçluğu gibi olanlar için enerjiler parasal anlamda destekleyicidir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yatırımda bulunmak, borçlanmak, kredi çekmek gibi meselelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Ortaklaşa işlerde para hesabını iyi yapınız. Ödemelerinizi de bu hafta geciktirmeyiniz.


BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Eğer yeni biriyle tanışmışsak, ondan etkilenmemiz mümkün. Görüşleri, tavırları, aklı başında hareketleri ve sağlamlığı ile dikkatimizi bir hayli çekecektir. Uzun zamandır ilişkisi olanlar, bu hafta romantik ve huzurlu ortamlarda bir arada olmaktan mutluluk duyacaklardır. Bu anlamda 4 Haziran günü ve gecesi daha olumlu gözükmekte. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında güven unsurunu mutlaka gözeteceğiz.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili meselelerde iki ayrı görüşmede bulunabiliriz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de çok dikkatli bir şekilde güven olgusunu gözetmemiz lazım. Ortaklaşa işlerde de çok iyi düşünülmelidir.

Reklam
Reklam

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda şansımız 4 Haziran civarında olumlu gözükmekte. Eşimizden veya daha önceki bağlantılarımızdan kazanç elde edebiliriz. Ödemelerimizi yapabiliriz. Gereksinimlerimizi alabiliriz. Venüs, burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, sizi maddi açıdan destekleyecektir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bizim de hesabımızı bilmemizde yarar var.


TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi yeni bir yakınlaşmanın işaretçisi. Bu kişiyle yazışarak, telefonlaşarak paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bir araya gelebilirsiniz. Evlilik tarzı konularda tam olarak güvenmemiz zor olabilir. İlişkimiz devam ediyorsa, partnerimizle bu tarihte bazı meseleler üzerinde konuşabiliriz. Fikir paylaşımında bulunabiliriz. Birbiriniz üzerinde baskı kurmadan, özgürlüklerinize saygı duyarak iletişimin önemi büyük. Kısa geziler hoşunuza gidecektir. Fakat Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu aradaki süreçte güven olgusunu mutlaka ön planda tutalım.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Çalışma hayatınızı, sağlığınızı ilgilendiren konularda pek huzurlu değilsiniz. Ortamdaki kişilerin ne yaptığını bilmeyen halleri bazen canınızı sıkabilir. Eğer mesleğiniz sanatsal, evcil hayvanların bakımı, makyaj, masaj ve insanların sorunlarına psikolojik destek vermek amaçlı bir alanda ise, 4 Haziran tarihi olumlu gözüküyor. Şu sıralarda Mars burcunuzda ilerlediği için sizi bir anlamda destekliyor ancak tam olarak tatmin değilsiniz. Bazen dar bir alanda, belli kişilere hizmet vermenin sıkıntısını yaşamaktasınız. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileme hareketinde olacak. İş konularında hemen karar vermemek, garantiyi önemsemek lazım.

PARA

2-8 Haziran haftası: Mali konularda açıkçası çok olumlu bir akışı olan haftada değiliz. Aybaşı oluşu hepimizin maaşlarını aldığı bir zamandır. İşte bu tarz gelir söz konusu. Mesaiye kaldıysanız ufak bir miktar ödeme alırsınız. Borçlarınızı ödersiniz ve gereksinimlerinizi karşılaşırsınız. Günü birlik yapılan işlerden komisyon veya ufak miktarlarda elinize para geçebilir. Sağlık giderlerinizi karşılarsınız.

Reklam
Reklam

AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Partnerinizle romantik bir gece için emrinize amade enerjiniz var. Birbirinizle güzelce anlaşabilirsiniz. Ayrıca dışarıda bir yemek yiyebilir, sinemaya gidebilirsiniz. Evde de hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşiniz size karşı daha ilgili davranır. Yeni tanışanlar için de haftanın hoş bir günü olarak dikkat çekiyor. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli değil mi diye bir düşünmemiz gerekiyor.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihi bu haftanın iş konularında etkili tarihidir. Hem mali konuları hem de ortaklıkları birebir ilgilendiren meseleler üzerinde durabilirsiniz. İş sözleşmenize uymayan işlerde bulunmanız istendiğinde buna karşı çıkabilirsiniz. Serbest çalışanlar için bu hafta mali konular önem taşıyor. Baskı altında kalmak size göre değil. İş ortamındaki zorluklar, sağlığınız tümüyle kıymetli sizin için. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. İş anlamında çok olumlu bir hafta diyemeyiz. Sanat, sağlık, mistik alanda çalışanlar için 6 Haziran tarihi aktif ve başarılı geçebilir. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.

PARA

2-8 Haziran haftası: Mali anlamda çok da olumlu veya aktif bir hafta değil. Ortaklaşa yapılan işlere dikkat edelim. Bir de günü gecikmiş borçlarımızı ödeyelim. Sağlığımızla ilgili laboratuvar tetkikleri için bir miktar para ayırabiliriz. Aybaşı olması sebebiyle diğer burçlar gibi ödemelerimizi yapabiliriz.


YAY

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Haftanın en hoş ve olumlu hatta heyecan verici günü 6 Haziran. Partnerinize sürpriz yapabilirsiniz. O da hoşunuza gideceğiniz güzel bir haber verebilir. Birlikte sohbet etmek, gezmek, birbirinize güzel sözler söylemek günüdür. Bazılarınız ani bir evlilik kararı bile verebilir. Ayrılanlar birbirlerini ararlar ve konuşmaya karar verirler. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerde güven unsurunu mutlaka gözetelim.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ofis ortamı işler, ev alanı içinde yapılan aktiviteler ve çalışmalar gayet etkili. Yaratıcı, hoş ortam hazırlamaya dönük işler, sağlamlaştırma, süsleme, yazı edebiyat, mistizm yine başı çekiyor. Huzurlu çalışmayı ve güven verici ilişkileri önemsiyorsunuz. Sizin için çalışılan yer çok önemli. Orada tüm gününüzü geçirdiğiniz için, değişik yenilikler katmayı seveceksiniz. Gelen müşterilerinizin veya çalıştığınız ortamdaki diğer kişilerin de memnun olmasını istiyorsunuz. Ev alanı veya ofis içinde güzelleştirmelerde bulunabilirsiniz.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda öyle çok fazla getirisi olan bir hafta değil. Kendi içinde akışta, aybaşı oluşu nedeniyle diğer burçlar gibi mali anlamda rutin bir girdinin işaretçisi. Sağlığınızla ilgilenmek, sevgilinize bir sürpriz, evinizin ihtiyaçları ve güzelleştirmesi adına harcamalarda bulunabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ortaklaşa iş ve özel mali paylaşımlarda dikkatli olalım.


OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Venüs'ün hafta boyunca aydınlatacağı kişilerden birisi olarak, 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum. Aşk hayatınızda hoş paylaşımların, nazik, uyumlu, şefkatli yaklaşımların ruhunuzu huzurlandıracağı bugün, kendinizi şımartın. Sevdiğinize ve kendinize minik bir hediye verin. Birbirinize güzel sözler fısıldayın. Bekar oğlaklardan birisi iseniz, böyle bir günde her an güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İkili ilişkilerde mutlaka güven unsurunu öne alarak düşünmemiz gerekiyor.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatınızla ilgili konularda da 4 Haziran tarihini olumlu buluyorum iş ilişkileri olumlu yürür, yeteneklerinizi gösterme ve ifade etme olanağı bulursunuz. Moraliniz düzelir, motivasyon gücünüz yüksektir. Yaratıcı tarzda çalışmalarla etrafın dikkatini çekersiniz. 6 Haziran tarihinde ofis veya evde pek uzun saatler kapalı kalmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak isteğiniz bir hayli yoğundur. Kendinize göre bir iş planı yaparak uygulamak istersiniz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte geri harekette. Bizim iş konularında bu süreçte çok iyi düşünmemiz gerekiyor.

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal harcamalar 6 Haziran tarihinde yoğun olabilir. Evinizin ihtiyaçları veya ailenizle ilgili yapılması gerekenler için bir miktar para harcayabilirsiniz. 4 Haziran tarihi güzel bir gün ve gece olduğu için, bir kutlama veya özel bir davet için harcamalarda bulunabilirsiniz.


KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Haftanın en olumlu günü 6 Haziran. Hem iletişim açısında hem de heyecan verici, değişik ve sıra dışı paylaşımlar anlamında güzel bir gün ve geceyi işaret ediyor. Biriyle tanışma olasılığımızın, hızlı gelişmelerin, aktivitenin ve sohbetlerin bir hayli etkili olduğu tarih. Eğer yeni bir buluşma düşünüyorsanız buyurun size özel bir gün. Bir kutlama yapmak istiyorsanız, yine bu tarihi ajandanıza işaretleyebilirsiniz. Sadece ikili ilişkilerle kalmıyor. Çocuklarınız, arkadaşlarınızla da bu tarihte güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Toplantılar, grup aktiviteleri yönünden de olumludur. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda dikkatlice düşünmek gerekiyor. Bir şey kafamızı karıştırıyorsa, dönüp bir daha bakmak lazım.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: 9-15 Haziran haftası: Mars-Terazi burcunda ilerlerken, bu hafta herhangi bir etkin görünümü yok. Yine bilgilenme, insanlarla kurulan bağlantılarda ılımlı şekilde hareket edeceğiz. Hafta boyunca ofis çalışmaları ve mali konular üzerinde dikkatli duralım. Bu haftanın iş anlamındaki etkin tarihi 6 Haziran. Girişim ve değişiklikler için uygundur. Ayrıca projeler, grup çalışmaları, insanları bir araya getirici organizasyonlar bu tarih gayet olumludur. Katıldığınız bir etkinlikte bir çok insanla tanışma ve fikirlerinizi paylaşma imkanı bulursunuz. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında mutlaka dikkatli bir analizde bulunmadan hareket etmemek lazım.

PARA

2-8 Haziran haftası: Bu hafta ev veya ofis ihtiyaçlarımız için ekonomik şekilde düşünmek yerinde olur. Bir yer açılacaksa, bir değişim düşünülüyorsa bunun için nakit parayla alışverişi tercih ediniz. Eğer durumunuz müsait değilse, taksitlendirme yoluna gidebilirsiniz. Kampanyaları takip etmek de faydalı olacaktır.


BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Hafta boyunca olumlu anlamda denilebilecek tek tarihi 4 Haziran. Yakın çevre ilişkileri ve sağlam dostluklar kurabilme yönünden de bu tarih faydalıdır. Sevginizi duruşunuz, güvenilir tavırlarınız, abartmadan, sakin ve ılımlı şekilde sözcükleri seçişiniz karşınızdaki kişiyi etkileyicidir. Bu tarihte romantik karşılaşmalar, jestler, fanteziler ön plandadır. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu tarihler arasında ilişki meselelerine odaklanmalı, güven unsurunu göz ardı etmeden düşünmeliyiz.

**İŞ VE KARİYER

**

2-8 Haziran haftası: Bu hafta iş girişimleri anlamında 4 Haziran tarihinde olumlu bir enerji var. Yaratıcı tarzda çalışan, sanatla uğraşan, yayıncılık, edebiyat, ev, emlak, mistik konularda uğraşanlar için olumlu buluyorum. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu süre içinde yeni bir planlama yapmamalı, yarım kalan işlerimizi bitirmeye önem vermeliyiz.

PARA

2-8 Haziran haftası: Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Bu hafta destekleyici görünümler var. Bir miktar getiri sağlayabilir. Rahatlatır. Ancak gölgeli günleriyle birlikte ayın başı itibariyle yapılan işlerde garantiyi önemseyelim.