2. Ahilik Kültür Haftası Futbol Turnuvası

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) tarafından, 25'inci Ahilik Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 2'nci Ahilik

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) tarafından, 25'inci Ahilik Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen 2'nci Ahilik Kültür Haftası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası oldu.

ANKESOB'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 25'inci Ahilik Haftası Kutlama etkinlikleri çerçevesinde ANKESOB tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2'nci Ahilik Kültür Haftası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası oldu.

Reklam
Reklam

Sadece odalara kayıtlı olan 8 esnaf odasının katılımlarıyla oluşturulan turnuvada ikinci Ankara Berberler Odası, üçüncü Ankara Minibüscüler Esnaf Odası olurken, Ankara Hurdacılar Odası da dördüncü oldu.

Açıklamada, turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupalarını ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in verdiği kaydedildi.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: