2 Ayda Bin 534 Kişi Tarihe Yolculuk Yaptı

Şanlıurfa Belediyesi son 2 ayda bin 534 kişiyi ücretsiz olarak tarihe yolculuğa çıkardı.Şanlıurfa Belediyesi, 2005...

Şanlıurfa Belediyesi son 2 ayda bin 534 kişiyi ücretsiz olarak tarihe yolculuğa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi, 2005 yılından itibaren tarihe yolculuk turlarında toplam 10 binin üzerinde kişiye tarihi yerleri gezdirdi. Harran, Bazda Mağaraları, Hanel Barur, Şuayb Şehri, Soğmatar Ören Yerleri ve Göbeklitepe’ye gezi düzenleyen belediye son 2 ayda bin 534 kişiyi ücretsiz olarak tarihe yolculuğa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi, bu mevsimde özelikle yeni atanan öğretmenleri, memurları, üniversite kazanıp Şanlıurfa’ya gelenleri tarihe yolculuk turlarına çıkartıyor. Şanlıurfa Belediyesi bu hafta sonu ise üniversite öğrencilerden ve dezavantajlı mahallerde ilgiye muhtaç çocuklardan oluşan 100 kişiye tarihe yolculuk turuna çıkarttı. Sevgiye Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’nin talebi üzerine 50 civarında çocuk ile üniversite öğrencilerinden oluşan Tarihe Yolculuk turunda piknik de yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: