2. Baskil Eğitim Şenlikleri Başladı

Kitap Okuma Kampanyası, Matematik Olimpiyatları, Fen Bilimleri ve Resim Yarışmalarından oluşan “2. Baskil eğitim şenlikleri başladı.

Baskil Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen programa Vali Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Baskil Kaymakamı Mustafa Önver Böke, Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Atalay , Romanya Başbakan Danışmanı Stefan Stanciu Sorin,İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol,İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran ,protokol üyeleri ,vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Baskil Kaymakamı Mustafa Önver Böke; “Eğitim Şenlikleri kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Şenliğin hazırlanmasında emeği geçen Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Atalay ve yönetim kurulu üyelerine ilçe kaymakamı olarak çocuklar adına teşekkür ediyorum”.dedi. Yeni bir okul müjdesi de veren Böke Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay’ın ilçeye Fahrettin Atalay Beşiktaş okulu yaptırma sözü verdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Böke’nin konuşmasının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere hediyeleri Vali Muammer Erol ve protokol üyelerince verildi.

Daha Sonra hemşerimiz Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Atalay tarafından babası anısına yaptırılan içerisinde çocuk oyun alanları ve oturma alanlarının bulunduğu Fahrettin Atalay parkının açılışı yapıldı.

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz