2 bin nüfuslu ilçede 2. gazete yayın hayatına başladı

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 6 ay önce yayın hayatına giren Çıldır Gazetesi isimli gazetenin ardından ilçede...

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 6 ay önce yayın hayatına giren Çıldır Gazetesi isimli gazetenin ardından ilçede yeni bir gazete daha çıktı.
Sınır ilçesi olan ve nüfusu 2 bin olan ilçede yayın hayatına başlayan ikinci gazete Çıldır Manşet Gazetesi oldu. Haftada 2 gün çıkacak olan gazete ile birlikte il genelinde yayımlanan yerel gazete sayısı 15'e yükseldi. 6 ay önce Çıldır Gazetesi isimli gazetenin çıktığı Çıldır’da bu kez 'Çıldır Manşet' isimli gazete okuyucunun karşısına çıktı. İlçe Kaymakamı Cevat Çelik’in açılışını yaptığı, gazetenin baskı tesisleri açılışına, Belediye Başkanı Nurettin Aygün ve vatandaşlar katıldı. Burada bir konuşma yapan gazete yetkilileri, yaklaşık 2 yıldır internet ortamında yayın yaptıklarını, gelen ilgi ve talep üzerine bunu gazeteye dönüştürdüklerini dile getirdi. Vatandaşlar ise, Çıldır’a açılan ikinci gazetenin ilçeye renk katacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz