2 Bin Tl Ödüllü Logo Yarışması

Bingöl’ün Genç Kaymakamlığı, düzenlenecek ödüllü logo yarışması sonucunda birinci seçilen eserin sahibine 2 bin TL...

Bingöl’ün Genç Kaymakamlığı, düzenlenecek ödüllü logo yarışması sonucunda birinci seçilen eserin sahibine 2 bin TL para ödülü verecek.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yarışmaya katılacak olan yarışmacıların eserlerini kağıt ve CD ortamında 31 Mayıs tarihine kadar Genç Kaymakamlığı’na ulaştırmaları gerektiği bildirildi. 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği yarışmada, gönderilecek tasarımların özgün olması, başvuru formunun eksiksiz olarak doldurarak logo çalışması ile teslim edilmesi gerektiği belirtildi. Yarışmaya başvuruda bulunacakların en fazla 3 tasarımla katılabileceği ve birinci olana da 2 bin TL ödül verileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz