2. D-marin Tavla Turnuvası Sona Erdi

D-Marin Didim Marina tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ödüllü Tavla Turnuvası final maçıyla sona erdi....

D-Marin Didim Marina tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ödüllü Tavla Turnuvası final maçıyla sona erdi. Finalde Burhanettin Kanat’ı yenen D-Marin Didim Müdür Yardımcısı Selçuk Balcı şampiyon oldu.

Bu yıl 5-12 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen 2. D-Marin Didim Ödüllü Tavla turnuvası 60 kişinin katıldı. Turnuvasının final maçı Yacht Clup’ta gerçekleşti. Finalde M/Y Sea Star tekne kaptanı Burhanettin Kanat ile D-Marin Didim Müdür Yardımcısı Selçuk Balcı karşılaştı. Karşılaşmayı Selçuk Balcı kazandı.

Reklam
Reklam

Maç sonrasında gerçekleşen ödül kokteylinde D-Marin Didim Marina Müdürü Can Polat katılan yatçı, kaptan ve D-Marin Didim Marina ekibine teşekkür ederek dereceye girenlerin ödüllerini takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz