2 Dolandırıcı Sınırdışı Edilecek

Zafer BARIŞ/ KAYSERİ, Geçen cumartesi günü bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Amirliği ekipleri, Kayseri’ye gelen Issa K.

Zafer BARIŞ/ KAYSERİ, Geçen cumartesi günü bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Amirliği ekipleri, Kayseri’ye gelen Issa K. ve Mbenda F.’yi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yakaladı. Şüphelilerin yanlarında bulunan çanta ve valizlerde yapılan aramada, 500 Euro'luk 1376 sahte banknot ile 31 paket içerisinde para ebadında kesilmiş siyah kağıtlar, kimyasal boyalar, çelik kasa ve bazı aparatlar ele geçirildi. 2 şüphelinin, para ebadında kesilmiş siyah kağıtları kimyasal içeren solüsyon kullanarak gerçek 500 Euro'luk paraya çevirebileceklerini belirterek, işadamı Hilmi Ö.’nün 30 bin Euro parasını dolandırmaya çalıştıkları da belirlendi.
Bugün nöbetçi mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli, adli kontrolle serbest kaldı. Sınırdışı edilmelerine karar verilen 2 şüpheli, Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: