2. Etap TOKİ kayıtları başlad

Gümüşhacıköy'de, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 2. etap kayıtlarına başlandı.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada iki tip ve 224 adet olarak planlanan 2. etap konutlar için kayıtlara başladıklarını belirtti.

Saatcı, Artıkabat Mahallesi İstanbul yolu üzerinde bulunan Belediyeye ait arsaya 117,61 metrekare ve 84,4 metrekare olarak yapılması planlanan 3+1 ve 2+1 şeklindeki daireleri almak isteyenlerin en az bir yıl Gümüşhacıköy'de ikamet etmesi gerektiğini söyledi.

Yapılacak olan konutlardan 3+1 daireler için başvuru bedeli 10 bin TL, 2+1daireler için başvuru bedeli 6 bin TL olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Saatcı, başvuru kayıtlarının 27 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edeceğini, başvuru bedellerinin Ziraat Bankası Gümüşhacıköy Şubesi'nde bulunan TOKİ hesabına yatırılarak dekontun bir nüshasının Belediye İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

(HS-DLK-BNY)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz