2. İstihdam Ve İnsan Kaynakları Fuarı Açıldı

Çukurova Üniversitesi Sergi Salonu'nda açılan Adana 2. İstihdam ve İnsan Kaynakları Fuarı'nda en yoğun ilgiyi İŞKUR standı gördü.

Çukurova Üniversitesi Sergi Salonu'nda açılan Adana 2. İstihdam ve İnsan Kaynakları Fuarı'nda en yoğun ilgiyi İŞKUR standı gördü. İŞKUR tarafından, valilik ve büyükşehir belediyesi işbirliğiyle işverenin kalifiye elemanla buluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen 2. İstihdam ve İnsan Kaynakları Fuarı'nın açılışı Çukurova Üniversitesi Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi. İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım, İŞKUR İl Müdürü Haşim Meydan ve Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın'ın katıldığı açılış töreninin ardından fuara yoğun ilgi gösteren gençler yerel firmaların da bulunduğu stantları ziyaret etti. Fuarda en fazla yoğunluğun yaşandığı stant ise İŞKUR'ın standı oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: