2. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı ve Zirvesi’ne destek

Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (KASİF)’in düzenleyeceği ‘2.Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı Zirvesi’ni Samsun...

Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (KASİF)’in düzenleyeceği ‘2.Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı Zirvesi’ni Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile çok sayıda esnaf odası da destekliyor. 21-23 Haziran tarihleri arasında Canik Kültür Merkezi’nde yapılacak zirve öncesinde KASİF Başkanı Osman Reis’i ziyaret eden oda başkanları, zirvenin önemine dikkat çekerek tam destek verdiklerini kaydetti.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu ile Samsun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, ‘2.Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı ve Zirvesi’ne destek vermek amacıyla KASİF yönetimini ziyaret etti. Ziyarette federasyon başkanı Osman Reis, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Hacıkerimoğlu ve KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı ile bir araya gelen işadamları, zirve hakkında bilgi aldı.
Ziyarette KASİF Başkanı Reis, zirveyi ‘TR-83 ve TR-90 Bölgelerinde Kayıtlı İstihdamın Teşviki’ projesi kapsamında düzenlediklerini söyledi. Projenin AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklendiğini ifade eden Reis, “KASİF olarak fuar ve zirve sadece Samsun için değil tüm Karadeniz Bölgesi için büyük faydasının olacağını düşünüyorum. Stantları firmalarımıza ücretsiz olarak veriyoruz. Fuara Karadeniz ‘de TR-90 ve TR-83 Bölgelerinde bulunan 10 ilden (Amasya, Çorum, Samsun, Tokat, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Trabzon)150 firma stant açacak. TR-90 ve TR-83 Bölgelerinde imalat sanayi basta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren kobiler başvuruda bulunabilirler.” dedi.
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu ile Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, böyle bir organizasyon düzenlediği için KASİF’i tebrik ederek odalar olarak böyle bir organizasyona her türlü destek vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz