2. Keban Su Ve Alabalık Festivali Sona Erdi

2. Keban Su ve Alabalık Festivali sona erdi.

2. Keban Su ve Alabalık Festivali sona erdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Keban Mehmetçik Stadı'nda düzenlenen törende, bu tür etkinlikler sayesinde vatandaşlarla bir araya gelebildiklerini söyledi.

Ataş, "Keban, Türkiye'nin en önemli merkezlerinden birisi. İlçenin küçüklüğüne bakmayın Keban Türkiye'de her anlamda ses getirecek insanlar yetiştirmiş bir ilçedir. Ben üç dönemdir milletvekili seçilmekteyim. Ben Çemişgezekliyim bu yörenin insanıyım. Bir sonraki dönemde milletvekili olur veya olmam ama Keban'ın turizm merkezi olması için elimden gelen tüm imkanı kullanacağım ve elimi taşın altına koymaya hazırım" dedi.

Reklam
Reklam

Keban Kaymakamı Ahmet Arık da alabalık üretiminde bir numara olan Keban'ın artık turizmde de ilerleme yoluna girdiğini söyledi. Arık, Bursa'da kaza geçiren Kebanlı iş adamı Musa Coşkun'a da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Etkinlikte, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, iş adamı Nuri Şimşek, EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İstanbul Kebanlılar Derneği Başkanı Hadi Turan ve iş adamı Ayhan Şimşek'e plaket verildi.

Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi sunuldu. Festival, şarkıcılar Yudum ve Latif Doğan'ın konseriyle sona erdi.

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz