2 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırı Güvenlik Kamerasında

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, Merkez Osmangazi İlçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde on gün önce meydana gelen olayda Turgut Arslan, kahvehanede arkadaşları Hüsnü Kemal Ö.,

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, Merkez Osmangazi İlçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde on gün önce meydana gelen olayda Turgut Arslan, kahvehanede arkadaşları Hüsnü Kemal Ö., Raif D., Emrullah P, Rutkay E., Ramis Yılmaz A. ve kardeşi Haydar A. ile birlikte alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde Raif D. ile Hüsnü Kemal Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle küfürleşme yaşandı. Dışarı çıkan taraflar arasındaki kavgada, Raif D. ile Hüsnü Kemal Ö., arkadaşları tarafından dövüldü. Bu sırada ruhsatsız silahını çıkartan Turgut Arslan, aldığı yumruk darbeleri sonucu yere düşen Raif D.’yi bacağından, olay yerinden otomobiline binerek kaçmak isteyen Hüsnü Kemal Ö.’yü ise karnından yaralayıp kaçtı.
Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği olay sonrası yaralılar, ambulanslar ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan Ramis Y., Haydar A., Emrullan P. ve Rutkay E., 'Darp' suçundan çıkarıldıkları savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay sonrası kaçan Turgut Arslan ise Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri tarafından, İstanbul Pendik'te, olayda kullandığı tabanca ile yakalandı. Bursa'ya getirilen ve suçunu kabul eden Arslan, "Adam yaralamak" suçlarından adliyeye çıkartılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: