2. Liselerarası Tiyatro Şenliği

Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Tugay Aladağ, 2. Liselerarası Tiyatro Şenliği'nin 07-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Tugay Aladağ, 2. Liselerarası Tiyatro Şenliği'nin 07-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Aladağ, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu olarak Es TV ve Anadolu Gazetesi ortaklığında ortak çalışacaklarını belirterek, 2. Liselerarası Tiyatro Şenliğine 11 okul ve yaklaşık 250'den fazla öğrencinin katılacağını kaydetti.

Tiyatro Şenliği'nde 15 kategoride 20 oyuncu ödülü ve 5 özel oyuncu ödülü verileceğini ifade eden Aladağ, şunları bildirdi:

Reklam
Reklam

"Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Esgroup yöneticileri olarak liselerimizdeki öğrencilerimizin tiyatro konusundaki samimi çalışmalarını sergilemelerine olanak tanımak, birbirlerinin oyunlarını sergilemelerine olanak tanımak, birbirlerinin oyunlarını seyretmelerini sağlamak, onların sosyal, etik ve estetik değerleri kazanmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz tiyatro şenliğimizde aynı zamanda hoşça vakit geçirmelerini arzu etmekteyiz. Şenliğimizde en iyi oyun ödülünü alan grubumuz ve okulumuz kentimizde yapılacak olan uluslararası çocuk tiyatro şenliğinde oyununu sergileme imkanı bulacaktır."

Aladağ, şenliğin 8 Mayıs 10.30'da Vilayet Meydan'ında şenlik yürüyüşüyle başlayacağını belirterek, 17 Mayıs'ta Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılacak ödül töreniyle de sona ereceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: