2 ‘oto Faresi’ Tutuklandı

Mersin’in Erdemli ilçesinde, denize ve pikniğe gelen vatandaşların otomobillerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi, çıkarıldıkları...

Mersin’in Erdemli ilçesinde, denize ve pikniğe gelen vatandaşların otomobillerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, denize girmek için Adana’dan Erdemli ilçe halk plajına gelen vatandaşlar, park ettikleri otomobillerinin bagaj kilit kısmının kırılarak bagaj içerisinde bulunan çanta ve kıyafetlerinin çalındığını fark etti. Durumu haber alan polis, beyaz bir otomobildeki iki kişinin olay yerinden hızla uzaklaştığını belirledi. Güzergah üzerinde emniyet tedbiri alarak çalışma başlatan ekipler, olayı gerçekleştiren hırsızlık ve diğer suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan N.E. (43) ile C.B. (26) isimli şüphelileri, kullandıkları araçla birlikte yakaladı.

Reklam
Reklam

Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan karara istinaden araçta yapılan aramada, çalınan çanta ve malzemelerle birlikte, şüphelilerin kilit açmak için kullandıkları 1 tornavida ve 1 kesici alet de ele geçirildi.

Yapılan tahkikat sonucunda şüphelilerin, Ayaş beldesi sahilinde de otodan hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Haklarında düzenlenen tahkikat evraklarıyla birlikte adli mercilere sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: