2 polis Balıkesir'de toprağa verilecek

BALIKESİR (İHA) - Batman'da teröristlerin polis minibüsüne saldırısında şehit olan Mehmet Emin Keskin ve Cem Bıçakçı isimli polislerin Balıkesirli oldukları öğrenildi.
Batman'da teröristlerin dünkü hain saldırısında şehit olan polis memurlarından Mehmet Emin Keskin ve Cem Bıçakçı'nın Balıkesirli oldukları öğrenildi.

Şehit polislerden Mehmet Emin Keskin (35), Balıkesir Polis Okulunu bitirdikten sonra, ilk görevini Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde 5 yıl süreyle yaptı. Keskin'in daha sonra şark hizmeti için Batman'a atandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Şehit Keskin'in 3 ay sonra şark hizmetini tamamlayacağı belirtildi. Evli, biri 9 yaşında diğeri henüz 3 aylık olan 2 çocuk babası şehit Mehmet Keskin'in cenazesi, Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nde düzenlenecek devlet töreninin ardından şehitlikte toprağa verilecek. Öte yandan, Balıkesirli diğer şehit polis Cem Genç'in cenazesinin de Manyas İlçesi'ne getirilerek Cumhuriyet Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, Balıkesirli şehit cenazelerinin Batman'dan uçakla İstanbul'a gönderileceği, daha sonra feribot ile Bandırma üzerinden Manyas ve Balıkesir'e getirileceklerini bildirdi.