2. Psikolojik Danışma Günleri Esogü’de Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nın düzenlediği...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nın düzenlediği “2. Psikolojik Danışma Günleri”, ESOGÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda başladı.

2. Psikolojik Danışma Günleri ile ilgili bir açıklama yapan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Özabacı “Öğrencilerin mesleki ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediğimiz etkinliğe bu yıl; Ankara TED Üniversitesi’nden Prof. Dr. Figen Çok, ODTÜ’den Prof. Dr. Ayhan Demir, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nden Psikiyatrist Ayşe Özkırış, alanda çalışan psikolojik danışmanlar Müslüm Uçurum, Şebnem Ogan ve Melike Doğan katılacak. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencilerimizin de katkılarıyla 3 gün sürecek, zengin içerikli ve deyim yerindeyse dolu dolu bir program hazırladık” dedi.

Reklam
Reklam

Etkinliğin açılış oturumunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cemil Yücel ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Özabacı birer konuşma yaparken, öğrenciler tarafından hazırlanan bir müzik dinletisi de sunuldu. Daha sonra bilimsel oturumlara geçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: