2. Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Kepez Belediyesi'nin, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında organize ettiği ve 400 takımın katıldığı 2. Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi.

Kepez Belediyesi'nin, ilkokul, ortaokul ve liseler arasında organize ettiği ve 400 takımın katıldığı 2. Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi.

Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen sokak basketbolu turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Akdeniz Gazetesi Temsilcisi Mevlüt Yeni, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış katıldı.

Reklam
Reklam

Ödül töreninden önce konuşan Tütüncü, 115'i kız, 285'i erkek toplam 400 takımı turnuvadaki dostça mücadelelerinden dolayı kutladı.

Gençlerin enerjilerini spor yaparak atması için, sportif faaliyetlere özel bir önem verdiklerini belirten Tütüncü, belediyenin tüm spor tesislerini öğrencilere tahsis ettiklerini söyledi.

Turnuva maçlarını izleyen basketbol altyapı antrenörlerinin gelecek vaat eden sporcuları tespit ettiğini dile getiren Tütüncü, bu öğrencileri basketbol altyapısına kazandıracaklarını kaydetti.

Tütüncü, "Bu turnuvada mücadele eden öğrencilerimiz 5-10 yıl sonra Türkiye'nin önemli basketbol kulüplerinde, milli takımda neden oynamasınlar. Bu öğrenciler içerisinden bir Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur, başarılarıyla göğsümüzü kabartacak kız basketbolcularımız neden çıkmasın" dedi.

Tütüncü ve diğer davetliler daha sonra kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: