2. Uluslararası Alanya Gençlik Şenliği

2. Uluslararası Alanya Gençlik Şenliği kapsamında 14 üniversitenin "Alanya" konulu 51 çalışmasının yer aldığı sergi açıldı.

2. Uluslararası Alanya Gençlik Şenliği kapsamında 14 üniversitenin "Alanya" konulu 51 çalışmasının yer aldığı sergi açıldı.

Alanya İşletme Fakültesinde Alanya konulu makale, bildiri ve bilimsel raporlar ile master ve doktora tezlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Serginin açılışına Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Dere, Alanya Turistik İşletmecileri Derneği Başkanı Gülçin Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Aanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Güngör, açılışta yaptığı konuşmada 14 üniversiteden 51 çalışmanın 2 gün boyunca sergileneceğini söyledi. Fakülte web sayfasında Alanya ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaların yer alacağı bir bölüm hazırlığı içinde olduklarını ifade eden Güngör, yapılan çalışmalara ihtiyaç duyan herkesin ulaşmasını arzuladıklarını anlattı.

Turizm ağırlıklı çalışmaların sektör ve üniversite işbirliğini daha da kuvvetlendireceğine inandıklarını söyleyen Güngör, "Alanya'da özellikle turizm sektörü başta olmak üzere tüm kişi, kurum ve kuruluşlar, araştırılmasını istedikleri konularla ilgili taleplerinin olması durumunda, bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bunu yapabilecek enerjiye de sahibiz" dedi.

Sergi, 10 Mayıs'a kadar ücretsiz gezilebilecek.

Muhabir: Mustafa Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: