2 villa 1 cipe transfer oldu

Seda Sayan 'Sabahın Sedası' isimli programını Melih Gökçek'in oğlunun kanalında yapacak.

Seda Sayan 'Sabahın Sedası' isimli programını Melih Gökçek'in oğlunun kanalında yapacak.

Show TV'de 'Sabahın Sedası' isimli programını bitiren Seda Sayan, Beyaz TV ile FOX TV arasında gidip gelen transfer görüşmelerinde tercihini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğluna ait televizyon kanalından yana kullandı.

Programını 1 Ağustos'tan itibaren Beyaz TV'de ekrana getirecek olan Seda Sayan, yıllar önce olduğu gibi yeni kanalında da öneri ve fikirleriyle söz sahibi olacak.

90'lı yıllarda görev yaptığı TGRT'de hem program sunan hemde genel müdür yardımcısı olarak görev yapan sanatçı Beyaz TV'de de 'Konsept Danışmanı' unvanıyla gündüz ve kadın programlarıyla ilgili kanal yönetimine katkıda bulunacak.

Reklam
Reklam

Beyaz TV ile aylık 65 bin lira maaş üzerinden senelik 780 bin lira olmak üzere 2 yıllık sözleşme yapan sanatçıya ayrıca, biri Zekeriyaköy, diğeri Altınoluk'ta olmak üzere iki villa ve Lincoln Navigatör cip verildiği öğrenildi. Cipin fiyatının ise 250 bin dolar olduğu tahmin ediliyor.

Yeni kanalında hafta içi her gün programyapacak olan sanatçı, geçen yıl Show TV ile anlaşmadan önce TNT kanalından 100 bin lira aylık maaş talep etmiş ancak taraflar anlaşamamıştı. TNT yönetimi ünlü sanatçının istediği ücreti astronomik bulmuştu