2 Yaşındaki Çocuk Kazada Hayatını Kaybetti

Bursa’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında durumu ağır olan 2 yaşındaki çocuk...

Bursa’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında durumu ağır olan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Mustafa Karaer Caddesi üzerinde meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Alpaslan T. (31) idaresindeki 34 NJ 196 plakalı otomobil, 32 yaşındaki Reis E.'nin kullandığı 16 NJ 327 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla attı. Yan yatarak duran aracın sürücüsü Alpaslan T.' Kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Bu arada çarpmanın etkisiyle Reis E.'nin kullandığı otomobilde bulunan ailesinin imdadına itfaiye yetişti. Sürücünün karası Elif (30) 10 yaşındaki kızı Ece, Gizem (4) ve Bora E. (2) itfaiye ekipleri sıkıştıkları araçtan kurtarıldı. Olay yerine gelen 112 ambulansı anne ve çocuklarını hastaneye kaldırdı. Gizem ve Bora'nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Bora E.’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Polisin kazayla alakalı başlattığı soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz