2 Yıldır Aranan Cezaevi Firarisi Antalya'da Yakalandı

Kumluca'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yaklaşık 2 yıldır aranan cezaevi firarisi yakalandı.

Kumluca'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yaklaşık 2 yıldır aranan cezaevi firarisi yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yaklaşık 2 yıl önce Denizli Sarayköy Cezaevinden izinliyken firar eden ve dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve güveni kötüye kullanma suçlarından da aranan B.İ'nin (45) zaman zaman Kumluca'ya bağlı Kavak köyünde babası ve kardeşine ait evlere giderek kaldığını belirlendi.

Bunun üzerine jandarma tarafından fiziki takibe alan B.İ'nin yine köye geldiğini tespit edilince operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında jandarmadan bir süre kaçan B.İ. (45) ve kardeşi İ.İ. (46), portakal bahçesinde yakalandı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 2 yıldır arandığı bildirilen B.İ'nin yanı sıra, kardeşi İ.İ'nin de dolandırıcılık suçundan arandığı bildirildi. Jandarmadaki sorguları tamamlanan B.İ. ve kardeşi İ.İ, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: