2 Yıldır Kayıp Kadının Cesedi Oğlunun Evinin Etrafında Aranıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iki yıl önce evinin balkonundan esrarengiz bir şekilde kaybolan 65 yaşındaki Fatma...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iki yıl önce evinin balkonundan esrarengiz bir şekilde kaybolan 65 yaşındaki Fatma G.’nin çocukları katıldıkları bir TV programında birbirlerini suçlayınca polis kadının cesedini oğlunun evinin etrafından aramaya başladı.
65 yaşındaki alzheimer hastası Fatma G, birlikte yaşadığı oğlu Yakup G.’nin evinin balkonundan 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda esrarengiz bir şekilde kayboldu. 2 yıldır annesini arayan Yakup G. Flash TV’de yayınlanan “Biçare” programına katılarak annesini aradığını söyledi. Programa konuk olarak katılan kayıp kadının diğer çocuğu Dursun T. annesi için programda, “ Ben annemin kayboluşu ile ilgili kardeşim Yakup G. ve eşi Güllü G.’den şüpheleniyorum. Annemi kardeşim öldürmüş evin de etrafına gömmüş olabilir.” demesi üzerine Kadirli polisi bu sabah evin etrafında iş makinelerinin de yardımıyla ceset aramaya başladı. Şu ana kadar yaşlı kadının cesedine rastlanmadı. Polisin evin çevresindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kadirlili aileyi konuk eden program yapımcısı Gülcan Engintepe'de, amaçlarının kayıp insanların bulunmasına yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: