20 Anne Adayına Tüp Bebek Tedavisi

Eyüp Belediyesi tarafından kura ile belirlenen 20 anne adayına tüp bebek tedavisi uygulanacak. Tedavilerin bir...

Eyüp Belediyesi tarafından kura ile belirlenen 20 anne adayına tüp bebek tedavisi uygulanacak. Tedavilerin bir bölümünü belediye, bir bölümünü de işadamı Ramazan Kaya karşılayacak.

Çocuk sahibi olamayan anne adaylarına Eyüp Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde tüp bebek konusunda bilgi verildi. Etkinliğe Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, işadamı Ramazan Kaya ve vatandaşlar katıldı.

Seminerde tüp bebek tedavisi için kura ile 3 anne adayı belirlenirken İsmail Kavuncu, bu sayıyı 10 çıkardı. 5 anne adayının masraflarını kendisinin karşılayacağını belirten Kavuncu, işadamı Ramazan Kaya’dan da destek istedi. Kaya, 10 anne adayının masraflarını karşılayacağını açıkladı. Etkinliğe katılan 20 anne adayı kura ile tüp bebek tedavisi kazandı.

Reklam
Reklam

Kaya’ya teşekkür eden Kavuncu, “Çocuk evin neşesi mutluluğu, burada sizleri çok iyi anlıyorum. Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Salonda kurada çıkmayan anne adayları üzülmesin. İşadamları ile görüşüp burada bulunan anne adaylarına da tüp bebek tedavisi yaptırmalarını isteyeceğim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: