20 bin metrekarelik Eşref Bitlis Parkı yenilendi

Şehitkâmil Belediyesi, Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Eşref Bitlis Parkı'nı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. 20 bin metrekarelik...

Şehitkâmil Belediyesi, Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Eşref Bitlis Parkı'nı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. 20 bin metrekarelik bir alana sahip olan park, görünümü yeniden tasarlanarak daha kullanışlı hale getirildi.
Şehitkâmil Belediyesi, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak amacıyla bir yandan yeni parklar oluştururken, bir yandan da atıl vaziyetteki parkları yeniliyor.
Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Eşref Bitlis Parkı çalışmalarına öncelikle alt yapı işlemleriyle başlayan belediye ekipleri, yol ile parkın arasındaki kot farkını ortadan kaldırarak daha elverişli bir zemin oluşturdu. Parkta yeni oturma grupları, yürüyüş parkuru, dökme kauçuk zeminli çocuk oyun grubu ve fitness sistemleri kurulumu devam ediyor.
Parkta yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten mahalleli vatandaşlar ise parkın eskiden, kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barınağı haline geldiğini hatırlattı. Vatandaşlar, “Bizler şimdi rahatça buraya gelip otura biliyoruz. Çocuklarımız serbestçe koşup eğlenebiliyorlar. Daha önce bu kadar rahat değildik. Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Eski haline göre çok farklı güzel bir park inşa ettiler." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz