20 bin tavuk telef oldu

Elazığ'ın cip köyünde tavukçiftliğinde elektrik kesintisi nedeniyle 20 bin tavuk telef oldu.

Elazığ Cip Köyü civarında yumurta üretimi yapan M.Tahir POLAT son dönemde köy civarında sık sık elektrik kesintisi yaşandığını iddia ederek yaşanan bu kesintiler nedeniyle yaklaşık 20 bin tavuğunun telef olduğunu iddia etti. Kesintiler sırasında yetkilileri aradıklarını ifade eden POLAT, özellikle gece saatlerinde yaşanan kesintiler esnasında arıza bildirimi için telefon açtıklarında çoğu zaman cevap alamadıklarını veya cevap aldıklarında ise mesai saati olmadığından sabahı beklemeleri yönünde bir karşılık aldıklarını iddia etti.

Reklam
Reklam

Yine aynı bölgede bir başka yumurta üretimi yapan Mustafa BAŞKAN ise kendisinin henüz böyle bir durumla karşılaşmadığını fakat elektrik kesintileri nedeniyle huzursuz olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz