20 gün sonra doğum günü idi

Karabük'te meydana gelen kazada GSM teknisyeni, GSM vericisi direğinden düşerek yaşamını yitirdi. Teknisyenin 20 gün...

Karabük'te meydana gelen kazada GSM teknisyeni, GSM vericisi direğinden düşerek yaşamını yitirdi. Teknisyenin 20 gün sonra doğum günü olduğu belirtildi.
Safranbolu Çıraklar köyü mevkiinde bulunan bir GSM şirketine ait verici direğine bakım için çıkan 30 yaşındaki Erdal Yılmaz, bir anda dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 45 metre aşağıya düştü. Yanında bulunan arkadaşı jandarmaya ve 112'ye hemen haber verdi. Yılmaz'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olay yerine gelen Safranbolu Cumhuriyet savcısının yaptığı araştırmadan sonra Erdal Yılmaz'ın cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Evli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Yılmaz'ın 20 gün sonra arkadaşları ile yaş gününü kutlayacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz