20. İzmir Avrupa Caz Festivali'ne Doğru

İZMİR (A.A) - Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında 10 konser verilecek.

İZMİR (A.A) - Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında 10 konser verilecek.

Festivale ilişkin, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nda basın toplantısı düzenleyen İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında da tanınırlığını artıran festivalin cazın en saygın festivallerden biri haline geldiğini söyledi.

Bu yıl 4-20 Mart tarihleri arasında yapılacak festival kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 10 konser, 2 sergi ve Akademi İKSEV'de 2 seminer düzenleneceğini ifade eden Sarper, festivalin sanatçılarla gençleri buluşturacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Festivalin açılış konseri, Kerem Görsev Therapy Project ile 4 Mart Pazartesi günü saat 20.30'da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Konser Salonu'nda yapılacak. Festival, Mauro Grossi Quintet'in konseri ile Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Konser Salonu'nda 20 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da sona erecek.

  1. İzmir Avrupa Caz Festivali'nin biletleri, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ana gişe ve Biletix gişelerinde satışa sunuldu.

    Muhabir: Hüseyin Bağış / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: