20 Mera Parseli İhaleye Çıkartıldı

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 20 mera parseli hayvancılık yapan veya hayvancılık...

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 20 mera parseli hayvancılık yapan veya hayvancılık işletmesi kurmak isteyenlere düzenlenecek ihaleyle kiraya verilecek.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İl Mera Komisyonu'nun aldığı karar gereğince Akçadağ ilçesi Yağmurlu köyünde 8 mera parseli, Ilıcak köyünde 3 mera parseli, Battalgazi ilçesi Şişman köyünde 1 mera parselini, Yeşilyurt ilçesi Kuşdoğan köyünde 2 mera parselini, Doğanşehir ilçesi Reşadiye köyünde 2 mera parselini, Dedeyazı köyünde 2 mera parselini ve merkez Samanköy'de 2 mera parselini ıslah etmek koşulu ile öncelikli olarak hayvancılık yapan veya hayvancılık işletmesi kurmak isteyenler ile gerekli ıslah işlemlerini taahhüt eden gerçek ve tüzel kişilere ihale edecek. Mera ihalesinin 11 Mayıs 2012 tarihinde saat 08.30'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: