20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları

Elazığ Valisi Muammer Erol, "20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları" etkinliğini tanıttı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, "20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları" etkinliğini tanıttı.

Vali Erol, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi'nde 20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları tanıtım toplantısında, etkinliklerin 21 Haziran'da başlayacağını, 24 Haziran'da ise sona ereceğini söyledi. Her yıl etkinliklerin farklı anı ve temaları işlediğini, bu yıl Yunus Emre anısına ve 'Aşk' teması üzerinde şiir akşamlarının gerçekleşeceğini belirten Erol, Yunus Emre ve aşkın arasında da 'ilahi' olduğunu dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Kentteki tüm kurum ve kuruluşların etkinliklere sahip çıktığını anlatan Erol, bu yıldan itibaren Elazığlılar'ın da esnafıyla, tüccarıyla her yaştan vatandaşıyla bu işi sahiplenmesi ve içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Yetkililerin, kamu kurum ve kuruluşların dışındaki insanların da buna katılması için kendileriyle bundan sonraki aşamada birebir görüşeceklerini ifade eden Erol, şunları kaydetti:

"Bundan neyi kast ediyoruz. Bu zamana kadar 19'u yapılan Hazar Şiir Akşamları etkinliklerine baktığınızda hiçbir görüntüde herhangi bir sponsor logosu görmediniz. İstiyoruz ki; bundan sonra baktığınızda küçükte olsa sponsor logosu görelim. O vesileyle de bu işi şehre sahiplendirme konusunda ciddi bir adım attırmış olalım. Sadece hiçbir katkısı olmadan izleyici olarak gelmek insanlarımızın işin içine çok da çekmiyor. Emeksiz nimetin çok da kadri kıymeti olmuyor gibi geliyor bize."

Muhabir: Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz