20 yaşında patron olmanın sırrı

Manavgat’ta öğrencilere bir seminer veren başarılı işadamı Erdem Genç 20 Yaşında Patron olmanın sırrını paylaştı

Antalya’nın Manavgat İlçesinde Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) TOBB Genç Girişimciler Kurulu, ’20 Yaşında Patron Olmak’ konulu panel düzenledi. Panel, 29 Mart 2013 tarihinde, Manavgat Şule-Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak işadamı, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları üyelikleri dışında edebiyat, müzik, fotoğraf alanlarında çalışmaları bulunan Erdem Genç katıldı. Panelin açılış konuşmasını Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Deniz Tanır yaptı. Tanır konuşmasında son yıllarda girişimciliğin büyük önem kazandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Girişimciliği paylaşmak

Girişimciliğin ulusal ve uluslararası alanda çok güçlü bir konuma geldiğini hatırlatan Tanır, “Ülkelerin gelişmesinde, ilerlemesinde ve güçlü bir ekonomik yapıya sahip olmalarında girişimcilik etkin rol oynamaktadır” dedi. Türkiye’nin gelişmesinde genç girişimcilere düşen sorumluluğa da vurgu yapan Tanır, “Sivil toplum kuruluşları olarak girişimciliğin üzerinde duruyoruz. Kadın ve genç girişimcilerimizin bulundukları yerlerin, ülkemizin gelişmesi için daha aktif rol almasını istiyoruz. Girişimciliği yaymak istiyoruz. Girişimciliği paylaşmak için çabalıyoruz. Bölgemizin, ülkemizin geleceğinde rol almak bu sıralardan başlıyor. Siz öğrencilerin, gençlerin değerini biliyoruz. Ekonomiyi, iş dünyasını, girişimciliği tanıtmak ve anlatmak için buradayız. Panelin faydalı olacağını düşünüyoruz. Bölgemizin, ülkemizin her alanda olduğu gibi iş dünyasında da genç, dinamik, vizyonu açık, rekabetçi, yenilikçi beyinlere ihtiyacı var. Bu doğrultuda sizlere faydalı olacak her çalışmanın içinde olacağız. Hepimize bu ülke için, Manavgat için büyük görevler düşüyor, genç girişimcilerimize ise daha fazla görevler düşüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Başarının sırrı istemek

Tanır’ın konuşmasının ardından Erdem Genç, iş dünyasında başarılı olmanın sırlarını ve yollarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Genç İşadamı Erdem Genç yazmış olduğu ‘20 Yaşında Patron Olmak’ isimli kitabından yola çıkarak başarının sırrının istemek ve sevdiği işin arkasından gitmek olduğunu anlattı. Genç, bilginin, becerinin, tecrübenin, risk almanın, tutku ile çalışmanın ve sevilen işi yapmanın iş dünyasında başarıyı getirdiğini vurguladı. Genç, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: