20 yıl önce jandarmadan çalınan tüfek, cinayet zanlısında bulundu

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün aranan kişilerle ilgili düzenlediği operasyonda ilginç bir olay netleştirildi....

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün aranan kişilerle ilgili düzenlediği operasyonda ilginç bir olay netleştirildi. Polis, bir cinayet zanlısını Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'ndan 1991 yılında çalınan G-3 piyade tüfeğiyle birlikte yakaladı.
Diyarbakır Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmada kasten adam öldürme ve cinayet olaylarının zanlısı olarak 8 kişiyi tespit ederek operasyon yaptı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekipleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, zanlıların gizlenme ihtimali olan 4 ikamete yönelik düzenlediği operasyonda aralarında “Kasten adam öldürme” suçundan aranan 2 şahsın da bulunduğu 8 kişi yakalandı.
Firari şahısların adreslerinde yapılan aramalarda; 2 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 1 adet G-3 piyade tüfeği, 2 adet av tüfeği, 1 adet Star marka tabanca, 1 adet süngü (yaklaşık 30 cm. uzunluğunda), 4 adet seyyar dipçik ele geçirildi.
Ele geçirilen silahlardan G-3 marka piyade tüfeğinin 13.09.1991 yılında Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'ndan çalıntı olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıslar adli makamlara teslim edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz