20 Yıllık Hizmetler Fotoğraflarla Sergilendi

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, 1994 yılından bu yana yapılan hizmetleri fotoğraflarla sergiledi.Yarenlik alanında kurulan yaklaşık...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, 1994 yılından bu yana yapılan hizmetleri fotoğraflarla sergiledi.

Yarenlik alanında kurulan yaklaşık 200 adet hizmetleri anlatan fotoğraflar vatandaşın beğenisini gördü.

Tarsus’un 1994 yılında makus talihinin değiştiğini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapılan hizmetleri halkın daha yakında görmesi için fotoğraf sergisi açtıklarını söyledi. Kocamaz, “Tarsus Belediyemizin 1994’ten bu yana Tarsus’ta hayata geçirdiği hizmetlerden çok küçük bir bölümünü bugün burada bir sergiyle sizlerle buluşturmak istiyoruz. Aslında 29 Mart’ta bu sergi gerçekleştirilecekti ama bu güne kadar hava muhalefeti nedeniyle maalesef hayata geçirilemedi. Ama bugün güzel bir gün, aydınlık bir gün, mübarek bir gün dolayısıyla bu hizmetlerin sadece bir kısmını sizlere sergileyerek geçmişte nasıl bir Tarsus devralınmış, bugün o Tarsus nerelere gelmiş bir kıyaslama imkanı bulun istedik” dedi.

Reklam
Reklam

1994 Tarsus açısından bir milat olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, “Bu işe inananların bir dava ile yola çıkanların ve kararlı tutum izleyenlerin nasıl değişiklikler meydana getirdiğini Tarsus halkından nasıl olumlu not aldığını çok açık bir şekilde bu sergi göstermektedir. Ben bütün Tarsusluların en azından bu hizmetlerin bir kısmını sergilediğimiz bu sergiyi izlemelerini ve Tarsus’un nerelerden nerelere geldiğini bir kez daha hatırlamalarını inançlı, kararlı tutumla bu yönetimin bundan sonrada devamı olacak yönetimlerle Tarsus’ta neleri başarabileceğini görmelerini hassaten rica ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, fotoğraf sergisini MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlarla birlikte gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: