200 Aileye Kıyafet Yardımı

Kilis'in Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 200 aileye kıyafet...

Kilis'in Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 200 aileye kıyafet yardımı yapıldığını söyledi.

SYDV tarafından "Onlarında 100'ü Gülsün" proje Kapsamında yapımı tamamlanan ve hak sahibi 50 Aileye teslimi gerçekleştirilen sosyal konutlarda başlatılan giyim yardımı hak sahibi vatandaşları sevindirdi.Kaymakam Uçar, yaptığı açıklamada; "Amaca yönelik yapılan yardımların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personellerince alan çalışmaları, hane ziyaretleri ve vakıf mütevelli heyetimizin değerlendirmeleri neticesinde ihtiyaçlar belirlenmekte ve yardımlar gerek ayni gerekse nakdi olarak fayda sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmaktadır "dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: