200 Briççi Akçakoca’da buluşuyor

Akçakoca 5. Palamut Turnuvası 8 Ekim'de Başlıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen Akçakoca’nın önemli sosyal etkinliklerinden...

Akçakoca 5. Palamut Turnuvası 8 Ekim'de Başlıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen Akçakoca’nın önemli sosyal etkinliklerinden biri olan Palamut Briç Turnuvası'nın 5. si 8 – 10 Ekim tarihleri arasında Akçakoca Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşecek.
Edinilen bilgilere Düzce’nin Akçakoca ilçesi Geleneksel Palamut Turnuvası'nın 5.’si 200 briççinin katılımıyla başlayacak. Turnuva ile ilgili edinilen bilgiye göre bu yıl yaklaşık 200'ün üzerinde briççinin Düzce’ye geleceği, bunların içinde ulusal ve uluslar arası yarışmalarda derece yapmış oyuncuların olduğu öğrenildi.
Düzce’de briç oyuncularından oluşan 10 kadar ekibin yarışmaya katılacağı belirtilerek turnuva için yapılan çağrıda, “Sevgili briç severler. Bu yıl 5.'sini yapacağımız Palamut Briç Turnuvası'nda dostluğun, sevginin, kaynaşmanın ve eğlencenin en mükemmelini yaşamak için haydi parlayan kent Akçakoca’ya.'' sloganıyla briç severler turnuvaya davet edildi.
Organizasyon komitesi yetkilileri gelen konuklar için belediyenin sağladığı katkılar ile şehir gezileri yanında farklı etkinlikler düzenleneceğini belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz