2000 ruhunu abartılı buldu!

"Derbiyi kazanan bu takıma 2000 yılındaki takım benzetmesi abartılı olur. Sonuç ne kadar ihtişamlı olsa da çok büyütülmesini doğru bulmuyorum"

Fenerbahçe karşısında sergilenen başarılı futbol ve alınan haklı galibiyet Galatasaray camiasını adeta mest ederken, Başkan Ünal Aysal'dan çarpıcı mesajlar geldi. Derbiyi değerlendiren Aysal, yere sağlam basmaları gerektiğini söyledi.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Milliyet'in haberine göre "Melo dışında takımda sizi heyecanlandıran oyuncu olmadığını daha sonra buna 1-2 isim ilave edebileceğinizi söylemiştiniz. Derbiden sonra düşünceniz aynı mı?" sorusuna Aysal şu yanıtı verdi:

Reklam
Reklam

"Öncelikle Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bütün takımdan heyecan aldığımı söylemeliyim. Belki de uzun yıllardır Galatasaray böylesine önemli bir maçta bu kadar pozitif bir görüntü sergilememişti. Ancak 2000 dönemindeki takım benzetmesi abartı olur. Çünkü o takım bir günde kurulmamış, uzun yıllar bir arada oynamanın getirdiği alışkanlık ile bir noktaya gelmişti. Bugün için alınan sonuç her ne kadar ihtişamlı olsa da ben yine büyütülmesini doğru bulmuyorum. Elbette sevineceğiz. Ama hayat devam ediyor. Ezeli rakiplerimiz için de bu durum böyle."

Başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarların derbide en az futbolcular kadar iyi bir performans sergilediğinin altını çizdi.

TRABZON MAÇINA GİTMEYECEK Galatasaray'a maç boyunca müthiş bir destek verirken hiçbir olay çıkarmayan taraftarlara teşekkür eden Aysal, "Geleneklerimize uygun şekilde centilmence destek verdiler. Stadımızı karnaval yerine çevirdiler, şölene dönüştürdüler" diye konuştu.

Ünal Aysal hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına gitmeyi düşündüğünü, ancak bordo-mavililerin Başkanı Sadri Şener'in durumundaki belirsizlik nedeniyle bundan vazgeçtiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam