2009'un Büyüleyici Parfümleri

Kadınlar için büyüleyici ve etkiliyici parfüm kokuları..

1.Napolyon'un yanından ayırmadığı Fransız markası Roger & Gallet Jean-Marie Farina Eau de Cologne farkı tasarımlara sahip şişeleri ve çarpıcı kokusu ile günümüzde de tutku yaratıyor. Yaratıcısının adını taşıyan Jean-Marie Farina Eau de Cologne, sürekli kendini yenileyerek gelişen sofistike bir ürün.

2. Tepe notalarında sıkma turunçgiller, taze baharatlar, kakule; kalp notalarında keskin maskülenlik için kehribar, amber ve safran ve dip notalarda tatlı sedir ile huzur veren notalar... L'Essence de Cerruti en yeni erkek kokularından biri olarak mağazalarda.

Reklam
Reklam

3. Sisley'in yeni kokusu Eau de Sisley l, yaz bahçelerinin gizemi ile dolu güneşin öptüğü yazlık elbise gibi. Çiçeksi, neşeli ve feminen, Eau de Sisley l, özenle seçilmiş bir çiçek buketinin duygusallığına sahip. Üst notalarında greyfurt, mandalina, pink berry, baharatlar orta notalarında yeşil çay, yasemin, ardıç
meyvesi varken alt notalarda misk ve paçuli var.

4. Glamour, sihirli ve büyüleyici bir parfüm. Adeta baştan çıkarıcı bir dişiliğin vaadi. Ruh ve hayal gücünüzü harekete geçirecek olan koku çiçeksi ve meyvemsi kokulur grubuna giriyor. Kullandığı koku ile ışıltılı ve büyüleyici, etkileyici ve egzotik, hassas duygusallık yaşamak isteyenlere duyurulur.

5. Eternity Summer parlak, sıcak ve canlı kokuları sevenler için birebir bir parfüm. Kalp notaları; altın mimoza, canlı pembe frezya ve manolya gibi parlak çiçeksilerden oluşuyor. Yumuşak dip notalardaki beyaz sedir ağacı, tonka fasulyesi ve musk ise cildinizde yaz aylarının cömert esintisini hissetmenizi sağlıyor.

6. Daisy Blooms in Spring Limited Edition, çiçeksi, feminen ve ferah bir koku. Marc Jacobs papatyanın çekiciliğine kapılıp gitmiş işte bu yüzden bu bahar papatya patlamalarıyla karşılanmaya hazırlıklı oiun. Özgür ruhlu, genç ve orijinal kadınlar için.

Reklam
Reklam

7. Island Michael Kors Bermuda, canlı frezya, çingülü, ıslak tropikal yeşil bitki notaları ile parlak ve siyah frenküzümü notalarının egzotik birleşimi ile açılıyor. Parfümün kalbinde ise pembe şakayık ve portakal çiçeğinden oluşan parlak buketin etkisi, yasemin ve Bermuda'nın tutkulu çiçeği ile güçlendiriliyor. Yumuşak tensel notalar ve sedir ağacı ile sonlanıyor.

  1. Thrill vahşi birfeminenlik arayanlar için yaratılmış.Taze çiğ ve muhteşem kokusuyla şeftali tepe notalarda, pırıldayan nilüfer, büyüleyici mimoza kokusu kalp notalarda ve Tonka fasulyesi ve sandal ağacı ise seksi dip notalarda hisleri uyandırıyor.

9. Essence, Narciso Rodriguez imzalı yeni bir parfüm. Bir kadının çift yönlü doğasından ilham alınmış. Yoğun ve ruhani, basit ve karmaşık essence modern, tutkularının peşinden giden ve enerjisini dışa vuran bir kadını anlatıyor. Yoğun bir çekiciliği ve dişiliği temsil eden Essence karşı konulmaz ve bağımlılık yaratıyor.

Reklam
Reklam

10. Twin for Women tende kurumuş gül yaprakları ve taptaze şeftali notalarıyla dans ediyor. Badem çiçeği ve irisin gizemi kaymaksı misklerle örtülerek gül ağacı efekti yaratıyor.