2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Tamamlandı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde eğitim öğretim veren Mina Özdoğancı Anaokulu’nda 2011-2012 eğitim öğretim yılının tamamlanması münasebetiyle...

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde eğitim öğretim veren Mina Özdoğancı Anaokulu’nda 2011-2012 eğitim öğretim yılının tamamlanması münasebetiyle farklı bir heyecan yaşandı. Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan minik öğrencilere karne yerine katılım belgesi ve gelişim raporu verildi.

2011-2012 eğitim öğretim yılı tamamlandı. Yeni sistem öncesi son mezunlarını veren okullarda heyecan hakimdi.

Bu heyecanlardan birini yaşayan okullardan biri olan Mina Özdoğancı Anaokulu Portakallar Sınıfı öğretmeni Leyla Deniz bütün bir yıl birlikte oldukları minik öğrencilerle hem eğitici hem de öğretici bilgiler verdiklerini ve çocukları ilkokula ve hayata hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Yeliz Çakıroğlu ise okul öncesi eğitimin küçük yaştaki çocuklar için ilköğretime hazırlık açısından büyük önemi olduğunu belirtti.

Minik öğrenciler ise bir yandan arkadaşlarından ayrılıyor olmanın üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan da tatile çıkacak olmanın sevincini yaşadılar.

Sınıf öğretmenleri Leyla Deniz’den belgelerini alan minik öğrenciler velileri tarafından okuldan alınırken, arkadaşlarından ayrılıyor olmanın üzüntüsünü yaşayan çocuklar ise teselliyi dondurmada buldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz