"2011 Yılının En Büyük1000 Ihracatçı Firması"

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) açıkladığı "2011 yılının en büyük 1000 ihracatçı firması" listesine giren Naksan Holding şirketlerinden Naksan Plastik ve

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) açıkladığı "2011 yılının en büyük 1000 ihracatçı firması" listesine giren Naksan Holding şirketlerinden Naksan Plastik ve Royal Halı, büyümesine devam ediyor.

Naksan Holding'den yapılan açıklamaya göre, sektörlerinde üretimden satışlar ve istihdamda büyük pay sahibi olan Naksan Plastik ve Royal Halı, TİM tarafından yapılan ilk 1000 ihracatçı araştırmasında geçtiğimiz yıla göre ihracatlarında önemli ölçüde büyüme kat etti.

Araştırmada, Naksan Plastik 19 basamak birden yükselerek 152'inci sırada yer alırken, henüz yeni bir firma olmasına rağmen ilk 1000 İhracat firması arasına giren Royal Halı 660'ncı sırada yer aldı.

Reklam
Reklam

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, yaptığı açıklamada, "Naksan Plastik olarak ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlama konusunda her zaman öncülük ettiklerini belirterek, "Faaliyet göstermeye başladığımız ilk günden bu yana, sektörümüzün ve müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürdük ve büyüme planlarımızı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz seneye göre ihracatta yüzde 25 büyüme kaydederek üst sıralara yükselmemiz, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi göstermektedir" dedi.

Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut da Naksan Plastik olarak elde ettikleri bu başarıyla Gaziantep iş dünyasının ve sektörlerinin yüz akı olduklarını kaydetti.

Korkut, şöyle dedi:

"Naksan Plastik yönetimi olarak ülkemizin, bölgemizin kalkınması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayret ediyoruz. Verimli ve kaliteli üretim ile müşterilerimize en iyi hizmet vermek temel hedefimizdir. Doğru alanlara yatırımlar yaparak, ülke ekonomisine katkı sağlayıp, bunu yaparken de binlerce insanımıza iş sahası açmayı kendimize ilke edinmiş durumdayız. Gaziantep Türkiye-de lider il olma yolunda hızla ilerliyor. Bizde bu konuda öncü kurumlardan birisi olarak bu performansa katkı yapmaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zeynep Yücetaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: