2011’in en akıllı yatırımı

Kuzu Grup, artık bir marka haline gelen Spradon serisine yeni bir halka daha ekledi.

‘Bahçeşehir’in Tam Merkezinde’ sloganını özellikle vurgulayan grup, Bahçeşehir adı altında ancak Bahçeşehir dışında yapılan projelerle aynı noktada konumlanmak istemiyor.

Bahçeşehir, 1980’li yıllarda planlanan ve dünyanın sayılı uydu kentlerinden olan bir proje olarak hayata geçti. Gerçekten şehir içinde bir şehir olarak konumlandı. Sınırları çizildi. Alt yapısı 100 yılın üzerinde bir zaman dikkate alınarak oluşturuldu. Yerleşim alanları belirlendi. Sosyal ve demografik yapısı planlandı. Şehrin gecekondulaşması ya da plansız yapılanması daha baştan engellendi. Çağdaş şehirleşmenin tüm gerekleri yerine getirildikten sonra bölgede hayatın başlamasına izin verildi.

Reklam
Reklam

Spradonlar, işte bu planlama içindeki konut alanlarına inşaa edilen projeler oldu.
Bugün bahsedilen sınırlar içinde yapılan tek proje Spradon Vadi projesidir. Bu nedenle Spradon Vadi sadece ev değil, Bahçeşehirli olmayı ve Bahçeşehir ayrıcalıklarını da tüketiciye sunuyor.
Konumu, sağlam alt yapısı, seçkin ve prestijli üst yapısıyla Spradon Vadi tek başına vaadleriyle 2011’in en akıllı yatırımı ünvanını hak ediyor.