2012-2013 Eğitim Öğretim Yılına Doğru

Kütahya'daki iki İmam Hatip Ortaokuluna toplam 314 öğrencinin kayıt yaptırıldığı bildirildi.

Kütahya'daki iki İmam Hatip Ortaokuluna toplam 314 öğrencinin kayıt yaptırıldığı bildirildi.

Kütahya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nden (KİHMED) yapılan yazılı açıklamada, Kütahya'da İmam Hatip Ortaokulları kayıtlarının tamamlandığı belirtildi.

Şule-Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'na 258, Kütahya İmam Hatip Ortaokulu'na 56 olmak üzere toplam 314 öğrencinin kayıtlarının gerçekleştirildiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"İmam Hatip sevdalısı veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kız ve erkek ayrı sınıfların düşünüldüğü 20-24 kişilik sınıflarda eğitim verilecek Şule-Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'nun bundan sonra öğrencilerinin başarılarıyla gündeme geleceğini ümit ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şule-Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'nda kayıt patlamasını sağlayan, okul müdürümüz Feyzullah Gayret'in tüm 4'üncü sınıfı bitirmiş çocuklara, kendi isimlerini taşıyan mektuplar göndererek okula davet etmesi oldu. Gayretleri için Feyzullah Gayret müdürümüze teşekkür ederiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: