2012 Güneydoğu Açık İkili Briç Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Briç Federasyonu'nun düzenlediği, 2012 Güneydoğu Açık İkili Briç Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Briç Federasyonu'nun düzenlediği, 2012 Güneydoğu Açık İkili Briç Şampiyonası sona erdi.

Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün başlayan ve 2 gün süren organizasyonda, Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 250 kişi mücadele etti.

Şampiyonada, genel sıralamada Süleyman Kolata ve Şehmus Ercan ikilisi birinci, Okan Özcan ve Yusuf Salman ikinci, Salim Yılankıran ve Berk Başaran da üçüncü oldu.

Karışık sıralamada Zeynep Alp ve Faruk Kepekçi, bayan sıralamasında Dilek Tektürk Eral ve Ayşe Geçdoğan, senyör sıralamasında da Sami Boz ve Hanifi Kelleboz kategorilerinde ilk sırada yer aldı.

Reklam
Reklam

Birincilerin ödüllerini Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı verdi.

Türkiye Briç Federasyonu Gaziantep Zeugma Briç Spor Kulübü Derneği Başkanı Sami Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, briçin beyin sporu olduğunu belirterek, "Briç sporu zeka oyunudur. Herkesin bilmesi gerekir. Biz Gaziantep'te briç sporunun gelişmesi için çok çabalıyoruz. Herkesin briç oynamasını istiyoruz. Olimpiyatlarda da bu spor oynanmaktadır. İnşallah turnuva Gaziantep'te geleneksel hale gelir" dedi.

Muhabir: Kemal Karagöz / Sevil Çelik / Ömer Hakan Kibar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: